WHEN YOU TELL THE WORLD YOU'RE MINE

Kom hem för en stund sen,buss är nog inte det bästa sättet att resa på har jag räknat ut :) man blir ganska sliten efter 8 timmars resa. Nu är jag iaf tillbaka i Malmö och möttes av helt ok väder :) skönt att slippa snön faktiskt. Nu ska jag ta och packa upp mina saker och förbereda mig inför morgondagens praktik.
POS

RECYCLING FASHION SHOW


Då var det sista dagen i Norge,tråkigt att kommaa hem efter man haft en super mysig vecka. Men jag fick alla biljetter klara och affischerna till min modevisning så det känns skönt :) Den här bilden togs för ca en månad sen hemma hos mig då vi hade en test dag inför modevisningen. Klänningen hon har på sig har jag  gjort av sugrör och sladdar.


I LIKE YOUR STYLE


Sorry om jag varit seg på att lagt in bilder, men har haft fullt upp med en massa. Igår gick jag ut i en liten by som heter spydeberg, vi hamnade på ett ställe som heter luxus leverpostei. Galet värre, jag möttes av en hel dras "bönder" haha! mycket blandat folk, men kul var det:) Idag ska jag ta hand om min kropp väl, det blir bastu och fotbad sedan film och bara slapp.  
POS


WHEELS OF LIFE

 
Jag bjuder på denna bilden,en kväll jag aldrig ska glömma. Idag Vaknade jag sent, sov verkligen ut.Lite senare idag ska jag förbereda mig inför morgondagens party:P  Jag ska till pappas  spa där jag ska ta brun utan sol, niiiice! då blir man brun och fin till helgen. Är så otroligt seeg i kroppen, går runt i huset som om jag vore en zombie. Men ska försöka ta tag i plugget, har ett stort frisör prov nu efter ledigheten, buhu! jaja, ses senare.
POS


STUPID IN LOVE


Idag var jag ute på stan i lilla Askim som då ligger i Norge. Köpe fin fina smycken och fick en spontan kick att söka jobb. hoppas på att jag får det, då blir det att flytta till norge till sommarn. Min syrra hade tydligen bokat in oss på en zumba träning idag, haha! kom precis från den så nu är man heelt slut i kroppen. Om någon vill börja träna på ett roligt sätt kan jag verkligen rekommendera zumba. Nu ska jag äta lite middag :) ses kanske sen!
POS 


RECYCLING FASHION SHOW


Yes, här kan ni se hur min VIP-biljett kommer att se ut. dock mycket finare i verkligheten ;P btw, VIP-biljetterna kommer vara begränsade antal så är någon intresserad att köpa så hör av er! Självklart får mina bloggläsare det billigare.  


BLACK TEARS


Tjänna alla!! Att alltid dessa kvällar får mig att vara uppe, jag är en riktig nattuggla. Så hiiimla bra, idag har jag gjort klart alla biljetter & VIP biljetter till Recycling Fashion Show, jag kommer lägga upp så ni kan se hur de ser ut. Nå väl, jag gick igenom min styv mammas garderob idag och hittade denna klänningen :) ME LIKE! 
hon funderar nämligen på att ge bort den, hoppas! yheyhe, nu ska jag kolla lite tv och nörda på fb ;P
POS


WAITING FOR ETERNITY

 
Vaknade tidigt idag, för jag hade lovat att sitta babyvakt till min syrras baby :) Nu sover hon äntligen så då kan jag ta mig lite tid att sitta här.Idag är det inte lika stark sol men ändå ganska härligt ute, så jag funderar på en liten promenix snart. jag har bara varit borta några dagar nu men ändå känns det som det var ett helt år sen jag snackade eller träffade Essi, sjukt det där hur nära ens vänner kan stå<3 
POS 


WONDERFUL WONDERFUL


Härliga Norge :D idag har jag varit på skidor och sedan bara haft en helt underbar dag tillsammans med familjen. Nu blir det att färga min syrras hår och sedan klippa lugg på henne, niccee!
pos


GIVE ME LIBERTY


Valde en old bild från i sommras (mycket för att jag är trött på vintern).Då var man i Norge :) jag möttes av mycket snö och 16 -,hehe! det är då man frågar sig själv varför man inte åker söder ut istället för norrut. men visst är det härligt med snö,sol och skidor?! :D:D Idag ska jag ha en riktig slapp söndag, massage, bastu och sedan film med massa onyttigheter.
POS 


IF I AIN'T GOT YOU

Idag beger jag mig till GÖTEBORG :D nice! och imorgon åker jag vidare till Norge. hörs om två dagar :)
 POS


NEW STUFF

Lite nytt som jag köpte idag :)

skor- monki

fjäderhalsband-ginatricot


ALL FOR BELIEVING

Slutade tolv idag, så kom hem väldans tidigt. Gick på Entré, där jag hittade fina saker. lägger upp bilder på vad jag fann. Längtaaar så till imorgon, en spontan tripp till göteborg själv, hihi! nu är hotellet bokat, ska bo på mornington hotel. sedan har jag planerat att träffa på en polare, hoppas på en super fredag i götet. Ikväll ska jag träffa syrran och dennis, vi ska på bio & se trasel :D

POS


SHY THAT WAY

Skolan idag, buuu! shiit vad man känner sig trött på att gå dit nu. men det är bara fyra månader kvar sen är jag FRIII,haha! som sagt idag var jag i plugget därefter drog jag hem och fick besök av Essi (vem annars)<3 hihi! satt o snacka en hel del och essi sa att hon kanske är på att dra med mig till götet,hoppahoppashoppas! nu ska jag ta tag i mitt projekt, vilket är att sy kläder. är på min kassklänning nu :) den blir snyyygg.
pos


I CAN'T MAKE YOU LOVE ME

Jaaha, lite panik inför helgen känner jag, ingen Ayim hänger på till götet så det blir en tripp dit heelt själv xD jag ska ta reda på roliga saker man kan göra där, en ensam liten turist i stora götet,haha! Idag har jag varit på salongen, fixade syrrans hår det blev nice. lunchade med Essi osså :) maria&essi<3 spagetti & köttfärsås,m-m mmmm! jaja, nu ska jag ta o plugga lite :)
POS

IN THE STUDIO - G PUNKTEN

G-PUNKTEN
Här spelar jag in ref till några låtar till g-punkten :) fårse när de kommer ut!

ART

Här var jag på Liljevalchs konsthall en vårutställning i sthlm :) mycket trevligt var det, både konstig,rolig och vacker konst fick man se. värt att gå på!

NICE NIGHTS

Har äntligen fått in bilderna från Sthlm :) berättade inte om min galna fredag, Ayim och jag hamnade på en maskeradfest för studenter i lappis. Hoppas på att hon kan ta ledigt från jobbet på fredag för då blir det en helg i Göteborg :D:D hääärligt!
 POS

 



HAPPY VALENTINE'S DAY

Kom hem från Sthlm idag:( vilket känns så där. Alla hjärtans dag idag, jobbigt att "fira" det när man inte har någon kille. MEN som tur är har jag min ESSI<3<3 hon mötte upp mig på stationen i Malmö, så vi gick hem till mig och lagade mat :) Nu sitter vi framför tv och gottar oss med godis, MYSPYS!  
POS

CRAZY NIGHTS



Woho, gårdagen blev mer än förväntat :D Först fyra timmars inspelning på studion därefter drog jag och träffade Ayim, vi började på vampire lounge :) ett riktigt nice ställe. därefter drog vi till café opera där vi dansade loss. Kvällen slutade konstig nog på en efter fest på Grand Hotell med Zandro, en av sångarna i Dead by April och hans manager,GALET! kvällen (natten) slutade med att jag tog första tåget hem. Ännu en spontan,galen kväll med min underbara vän! Imorgon ska vi mötas upp igen, vem vet hur den kvällen kommer sluta :)
POS


OPEN YOUR EYES


Idag ska jag till studion och spela in två ref till två av G-punktens låtar :) efter det drar jag vidare in mot stan för att träffa Ayim<3 som jag inte har träffat på evigheter, ska bli SKIT kul :D:D
POS 


THE SOUND OF SILENCE


Klockan ringde fem imorse, drog till tåget o satt i hela fem tim sen va jag framme i sthlm<3
Va heeelt slut resten av dan tills Simon (kusin) kom då vi drog till ikea för att käka o handla saker till mormor. Nu sitter vi nere i källarn och spelar piano och sjunger :D NICE! ikväll blire bowling och öl med några vänner.
POS


INSIDE OF YOU

 

 

Dagens outfit :) Cheap monday byxor och sedan en helt vanlig t-shirt som jag klipp sönder till fransar.



TELL ME WHY

Vilken lat söndag :) Nu har jag beställt biljett till sthlm, imorgon kl 06.45 åker jag :D skööönt! Försöker tjata på Essi att komma upp till helgen (A) hoppas hon säger JA! vad kan jag säga, Essi du är min andra halva<3 haha! Nu ska jag packa och städa lite!
 POS


STAY COOL


Gårdagens smycken jag hade på mig,Galen blandning men I like!

RECYCLING FASHION SHOW

 

Här tränar vi inför visningen, tagit massa foton men kan tyvär inte lägga ut på klänningarna eftersom att jag ska ha dem på visningen. Har fixat bådas frisyrer,på den första bilden har jag gjort en håruppsättning,på den andra bilden klippte jag och stylade. Makeup artisterna gjorde ganska så extrema sminkningar, men det gör så allt ser häftigt ut.




WHAT'S ANOTHER DAY

En dag med fetångest och bakis, varit hemma hela dagen o bara legat på kanapen, helt död! planen var utgång ikväll men lusten fanns inte så jag beslöt mig för att bara vara hemma. meeeeen så ringde min underbara olivia och ville komma hit efter jobbet, så det blev mycket snack och film :) skönt med lugna kvällar<3 pos


WHAT TO DO, WHAT TO DO


Mår mycket mycket bättre idag :) dock en ganska långtråkig dag men gymmet fick mig att må prima, blev dock ingen promenad med essi idag men det tar vi nog igen. Trodde jag skulle sticka till sthlm över helgen men det blir visst inte förens på måndag :/ såå då blir det en spontan helg, nice! neej nu ska jag sova, GODNATT pos

NOTHING ELSE MATTERS


Mår inge vidare idag :( sjuuuk! jaja, ska plugga satan idag sedan försöka se om jag kan ta en promenix med Essi (vilket jag hoppas) POS

RSS 2.0