JUST THE WAY YOU ARE

Idag har jag varit på en bröllop kurs, de vill säga jag lärde mig det man bör veta om hur man gifter sig osv. så idag var jag i ystad och va på en ateljé där jag jag gjorde tre egna bröllops kroner :) tror faktiskt jag ska ha med en av dem på min recycling fashion show. Nu väntas träning med Essi och sen fortsätta på mitt stora arbte. ses sen :D

POS


I KNOW HOW YOU THINKING

Så har man satt igång med träningen igen :D Essi yha Maria,gogogogoo! känns sjukt skönt faktiskt. Vi tog en promenix idag den tar väl sådär 1 tim o 30 min att gå sen gick vi direkt till gymmet,daaaamn! våra ben var som spagetti efter xD haha! Vi lär få en fin fin sömn iaf.  Sitter med ett jä**a arbete som aldrig blir klart :( ögon orkar typ inte hålla sig öppna så funderar på att avrunda denna unga kväll med en kopp te och sen sängen.
POS

LIVE YOUR LIFE

Jag älskar min familj, jag älskar mina vänner, jag älskar mitt yrke, jag älskar att leva! man ska uppskatta varje dag man har och försöka uppfylla alla sina önskningar, försöka leva i nuet och inte i framtiden, för vem vet vad som kan hända nästa dag.

A TRUE FRIEND NEVER LIES

TJO! Helgen har varit helt ok bra :) varit med min kära vän Essi<3 vi drog till koi i fredags och kände på oss att kvällen skulle bli lyckad, under kvällen dök mitt x upp och haka på oss. det slutade med att vi drog till max o käka sedan blev det efter fest at my place. Vaknade tråkigt nog sjuk, halsen va helt svullen och hade legat med snuva och hosta hela natten, blääää! känner mig lite bättre idag :) hoppas på att jag är frisk imon. Har suttit och pluggat hela dagen, och bara varit. skönt med såna dagar! Nu ska jag försöka avrunda denna kvällen med tv och te.
POS

ONLY YOU

Hejhopp! Kom hem helt sliten från plugget, öppnar kylskåpet för att se vad som fanns att äta, "oj"! va min reaktion. Innan har kylskåpet varit helt tomt och nu sen min systeryster flyttat hit finns det så mycket mat :D helt underbart ju! Har varit en jätte lång skoldag idag, vi går igenom äldre frisyrer typ från medeltiden, så har färgat en dockas hår idag och bestämt vad jag ska göra för frisyr :) hoppas det blir bra! Nu ska jag ta och äta lite maaat.
POS

IN THE END


HAJPO! som man säger i skåne. Idag har jag varit på Malmö Opera och kollat på en dans föreställning "LEAP SECOND" heter den. Den va helt ok bra! UNDERBART väder skåne har fått :D så himla skönt, man blir ju så glad av värmen :) woho! jag ska ut nu och sätta mig en stund i solen innan det blir kväller. ses!
POS

IF YOU ONLY KNEW


Damn, känner för att ta en sista minuten tillbaka till Gran Canaria. varma kvällar är bara livet! Menmen, imon får jag iaf sovmorgon så det e ju toppen. Nu ska jag ta och lägga mig, Godnatt!
POS

NEED YOU


Födelsedags firande blev det ikväll :) Min underbara kusin Helena fyller år imon och det firades med party hattar och vin.
POS

NEW STUFF

 

 


IN MY MIND.. PABLO!


Något elak min, menmen! Kom precis hem från en tur i malmö stad. åt god glass och njöt av solen :) Nicee! Ikäll ska jag till lilla torg och träffa lite vänner, det kommer bli vin och mys! :)
POS

FOUND THE LOVE


Heeej alla! Har inte haft internet på över en vecka. nu är jag tillbaka i sverige :) haft en helt underbar vecka på Gran Canaria! bodde på ett jätte fint hotell som ligger på arginigine, vit strand och en helt sanslös utsikt. Har inte alla bilder men det kommer :) Idag ska jag för hoppningsvis få träffa min Essi<3 NU ska jag ut och njuta av skåne solen, faktiskt ganska vamt här ändå :) Våren har kommit!!
POS

I WANT YOU


God morgon! försov mig heelt idag, fick ett sms av min kompis och frågade om jag skulle ta samma buss som henne, hmm! jag hade 10 min på mig att fixa till mig så jag fick springa till bussen. ingen bra start på morgonen :( sitter i skolan nu och vi har en skiit tråkig lektion. LÄNGTAR till nästa måndag då drar jag till Gran Canaria :D:D woho!  
nej nu ska jag försöka ta tag i arbetet.. ses sen!
POS


TEARING ME UP INSIDE


Tjänna folket! en halv vecka sen jag gjorde ett inlägg här sist,  har nämligen sagt upp mitt internet och väntar på ett nytt. sjuuukt jobbigt att vara utan det, menmen! Va ute igår med min kära vän esmeralda :) det började roligt men jag ska ju självklart avsluta kvällen med att ringa till folk jag INTE ska ringa, ni kanske känner igen er?! så idag har jag ångest like hell. Vaknade dock väldans bra idag, solen sken in i rummet. tror våren är här nu :D woho! nu ska jag bädda ner mig i kanapén med lite te :)
POS


RSS 2.0